sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ensimmäinen lääkärireissu ja muita puuhasteluja

Viikko on taas vierähtänyt ja monenlaista on tapahtunut. Nuuti on kaiken ilon lisäksi ehtinyt aiheuttaa jo huoltakin. Nuuti päätti että haluaa vierailla eläinlääkärillä jo ennen ensimmäisiä rokotuksia, ja niimpä keskiviikkona jouduimme tekemään ensimmäisen lääkärireissun Hakametsään ripuloinnin takia. Kovin poitsu oli innoissaan uudesta paikasta ja uusista moikkaamaan tulevista ihmisistä. Eläinlääkärin pöydälläkin tuo heittäytyi selälleen, jospa se lääkäritäti vähän rapsuttelisi massusta. Eipä siis ainakaan poikaa jännittänyt. Apuakin saatiin ja tällä hetkellä pikkuisen vatsa voi hyvin, toivottavasti pysyykin hyvänä!
Pikku-potilas untenmailla

Lukan kanssa oli eilen tarkoitus osallistua Lemmikkipalvelu Koiranpäivien ja Herwoodin Hauvojen järjestämään möllitokoon. Jänistin kuitenkin ilmottautumispäivänä, koska viime viikon reenit eivät olleet menneet ihan putkeen. Viime aikoina ilmat ovat olleet kovin sateisia, ja se on heti näkynyt herkkähipiäisen Lukan tokoilussa. Sateella kyllä lenkkeillään ihan mielellään, mutta sateella reenaamiseen ei Lukalta löydy motivaatiota. Ja sadesäällä maahanmeno on luultavasti ikävintä mitä Luka tietää. No kukapa sitä nyt märässä maassa tykkäisi maata. Lukalla alkaa avoimen luokan liikkeet muuten olla suht kasassa, mutta nyt tarvittaisiin paljon kostean sään reeniä. Voi myös olla että avoluokan korkkaus saa odottaa kuivempia kelejä tai sopivaa hallikoetta. Nuutin tahtia ei onneksi näytä sateet hidastavan, samaa vauhtia painellaan säällä kuin säällä.
"Nouda ite!"

Nuutin sairasloma ollaan käytetty hyödyksi uutta opettelemalla. Energiaa ja vauhtia on riittänyt runsaasti vatsa-vaivoista huolimatta. Kosketusalustaa ollaan reenattu sekä maahanmenoa, ja tänää koitettiin ensimmäisen kerran sivulletuloa. Taisi vain maahanmenoreenit sekoittaa Nuutin pään kosketusalustankin kanssa, sillä vaikka Nuuti jo tietää että alustaa tulee läpätä tassulla, niin useimmiten se tarjoaa läppäämistä makuuasennossa. Laitoinkin kosketusalustan joksikin aikaa tauolle, kun sen kanssa maahanmeno tapahtuu väärällä tekniikalla. Aluksi koitin jättää maahanmenoläpsyt palkkaamatta, mutta kovin veti poitsu siitä herneet nenään, kovaäänisen vinkunan säestyksellä yritettiin läpsiä makuuasennossa. En viitsisi pikkuista hermostuttaa reenaamiseen, pääasia kun olisi että Nuutilla on hauskaa ja saataisiin säilytettyä into yhdessätekemiseen. Sitä kun mukavasti näyttää nyt olevan :)
Nuuti pääseekin aloittamaan tokoryhmässä jo 6.10, sillä päästiin mukaan HerHau:n penturyhmään. Vaikka tuo on kovin pieni vielä reenien alettua, niin päästään jo vähän totuttautumaan häiriötreeneihin. Tuskinpa vielä parin viikon päästä kovin ahkerasti tokoillaan, mutta ainahan sitä voi ottaa reenit vähän löysemminkin :)
Seuraavat kuvat tämän päiväiseltä metsäkävelyltä :

Vauhtia piisaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti