maanantai 10. lokakuuta 2011

Uusi koti ja sisarustreffit

Viime päivät ovat kuluneet lähinnä muuttopuuhissa, kun vähän yli viikko sitten muutettiin Tampereelta Lempäälään. Vieläkään ei koti ole aivan kunnossa, mutta netti toimii vihdoinkin :D Koirat ovat sopeutuneet uuteen asuntoon jo ihan mukavasti. Tosin täällä Luka on alkanut haukahdella ohi kulkevien ihmisten äänille, mitä edellisessä kodissa ei tehnyt. Toivottavasti tästä tavasta päästäisiin pian eroon. Yksinolo-reenejä ollaan myös jouduttu taas tekemään. Tosin tällä kertaa lähinnä Lukan takia. Lukan oli ensimmäisinä päivinä vaikea jäädä yksin uuteen paikkaan ja Nuutikin jonkun verran protestoi. Reenailtiin aluksi lyhyitä yksinoloja ja viime torstaina, kun pojat olivat ensimmäisen kerran työpäivän ajan keskenään kotona, ei nauhalta kuulunut muutamaa aivan pientä inahdusta lukuunottamatta mitään.
Nuuti muuttopuuhissa
Löytyy sieltä muuttokaaoksen keskeltä koirakin kun oikein tarkkaan katsoo :D

Uutta kotia Nuuti on valitettavasti joutunut katselemaan kaulurin läpi, sillä pikkuhöselimme onnistui saamaan silmäänsä Fairya. Tästä onnettomuudesta selvittiin onneksi säikähdyksellä! Silmä huuhdeltiin ja viime viikon Nuuti sai silmätippoja ja keikkui kauluri päässä, jottei rapsuttelisi silmää. Perjantaina silmäkontrollissa silmän todettiin olevan täysin kunnossa, joten lauantaina pääsimme pentutreffeille moikkaamaan Nuutin sisaruksia, Manta-äitiä, Edi-iskää ja Primoa.
Pentutapaaminen aloitettiin lyhyillä reeneillä Koirakoutsin hallissa Lielahdessa. Nuutin kanssa tehtiin maahanmenoa, perusasentoa ja kosketusalustaa. Maahanmenossa tekniikka on kunnossa ja perusasentokin sujui jo hyvin :) Perusasennosta voidaan seuraavaksi lähteä ottamaan yhtä askelta eteenpäin. Ja kosketusalusta-reenit saavat taas jatkua, josko saataisiin sekin kohtapuolin sujumaan. Saatiin myös vinkkejä kahden lelun leikkiin. Nuutin kanssa ollaan sitä aikaisemminkin yritetty, mutta leikit ovat tyssänneet siihen että Nuuti on kahmaissut myös toisen lelun suuhunsa irroittamatta otetta kummastakaan. Luka kun on aina kiltisti irroittanut otteensa ensimmäisestä lelusta siinä vaiheessa kun toinen lelu lähtee lentoon. Tänään meidän leikit kahdella lelulla sujuikin jo aikas mallikkaasti, kun en heittänytkään toista lelua Nuutille ennenkuin poitsu irroittaa otteensa ensimmäisestä lelusta. Nopeasti tuo tajusi, että uusi lelu on kuollut niin kauan kunnes ote edellisestä irtoaa.
Treenien jälkeen pentuset pääsivät vielä Mustavuoren soramontulle painimaan.

Loppuun vielä Sannan ottamia kuvia pentutapaamisesta.

Ja tältä meillä näytti painipäivän jälkeen

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit Nuuti kasvaa nopeasti! Sillähän on jo jalat ja puikulanokka <3

    Onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)

    Tuo kasvaa kyllä kohinalla, koivet vaan pitenee pitenemistään ja palleron pyöreys alkaa olla jo kadonnut.

    VastaaPoista