maanantai 19. syyskuuta 2011

Nuutin city-reissu osat 1 & 2

Nuuti on lähiaikoina päässyt tutustumaan Tampereen keskustaan pariinkin kertaan. Viime viikon torstaina ajeltiin ekan kerran keskustaan bussilla, ja myös tänään käytiin pikaisella kaupunki-visiitillä. Ollaan käyty monesti katselemassa liikennettä ja ennen ekaa reissua etukäteen vähän jänskäsin mitenköhän meidän bussiajelu tulee sujumaan, tuo kun on arastellut ohi ajavia isoja autoja, erityisesti busseja. Ihan hyvinhän matka kuitenkin sujui, eikä Nuuti näyttänyt välittävän vaikka kamalan jättiläiskulkuneuvon kyytiin noustiinkin. Ensimmäisen bussimatkansa Nuuti oli aivan rauhassa, takasin tullessa kyllä sitten jonkin verran piippailtiin, mutta ihan loppumatkasta jo nukahdettiin. Tänään bussissa piippailtiinkin sitten jo enemmän, elikkäs lisää bussimatkailua luvassa lähiaikoina.
Perillä keskustassa käveltiin kummallakin reissulla pikkumatka. Ei vielä suuressa ihmisvilinässä, mutta vähän syrjemmässä. Alkujännityksen jälkeen Nuuti reipastui ja innostui kun huomasi kuinka kivaa porukkaa kaupungilla liikkui. Kovin monet tulivat pikkuista moikkaamaan ja palluttelemaan. Nuuti sai oikeastaan huomiota jopa vähän turhankin kanssa. Hankaloittaa meidän ohitusharjoituksia, kun Nuuti jo odottaa paijauksia jokaiselta ohikulkijalta ja niin monia pitäisi päästä moikkaamaan.
Suht nätisti ja rauhallisesti Nuuti osaa ihastelijoitaan moikata. Lähes kaikille suodaan kyllä vähintään muutama pusu ja välillä pikku-hurmurin pusuttelu on mennyt jopa liiankin rajuksi. Erityisesti lapsia Nuuti rakastaan ylikaiken ja tutut lapset tuo meinaa jo kaataa kumoon yrittäessään pusutella. Joten rauhallisia tervehdyksiä täytyisi reenailla.
Seuraavassa vielä eilistä kuvasatoa, mitkä eivät liity kaupunkireissuun sitten mitenkään :D

Nuuti lempparipuuhassaan - kaivamassa


iso poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti