maanantai 5. syyskuuta 2011

Eka päivitys!

Sainkin kuin sainkin blogin aikaseks :) Kirjottelen tähän blogiin uuden perheenjäsenemme Nuutin kasvunajasta ja reenailuista sekä jonkin verran myös Lukan reeni-puuhista.
Perjantaina niin kovin pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen bordercollie Nuuti vihdoin muutti taloon! Kotiutuminen on sujunut tosi hienosti. Poitsu on ollut reipas ja suurimmat riehumisetkin se on fiksuna poikana säästänyt ulos. Kaikki pennun ihastelijat Nuuti on kohdannut iloisen reippaasti pusutellen.
Uusiin paikkoihin ja asioihin ollaan pääsääntöisesti tutustuttu uteliaasti ja rohkeasti. Ainoastaan lähellä leikkivät lapset vähän jänskätti, ja myös pyörävarasto oli aluksi pelottava paikka, mutta hyvin lopulta selviydyttiin niistäkin. Vanhempieni luona käydessä Nuuti peuhasi heti innoissaan aidatulla pihalla ja sisälle päästyään rupesi nukkumaan :) Ainoa asia mikä ei tuossa vierailussa ollut Nuutin mieleen oli automatkat. Autoilua, tai ehkäpä ennemminkin siellä häkissä oloa, Nuuti protestoi koko ajomatkan ajan. Pikkumies ei selvästikkään yhtään tykkää että hänen tilaansa rajoitetaan. Portin takana olemista ollaankin tästä syystä harjoiteltu kovasti. Edistystä on jo tapahtunut, ja portin takana osataan välillä makoilla kiljumatta ja jopa ihan rauhassakin. Yksinoloon ollaan totuteltu myös. Nyt täytyy vaan alkaa kasvattamaan yksinoloaikaa.
"Osaan mä olla täällä jo ihan nätistikin"
Pikkunen päiväunilla
Ovien ja porttien takana olemisen lisäksi ollaan keritty opettelemaan rauhoittumista, omaa nimeä, hihnassakävelyä sekä luoksetuloa. Naksuttimeen ehdollistuminenkin on aloitettu. Ihanasti Nuuti jo viileettää luokse ja ulkona tuo mukavasti kulkee mukana ja pitää jo hyvin kontaktia :) Tästä se lähtee ;) Monet pissat ja kakat on tullut jo ulos taikka jos omistajien hitauden takia ei olla ulos keritty, niin useimmiten käy pissaamassa sanomalehdelle. On se vaan kerta kaikkiaan upee pentu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti