tiistai 31. tammikuuta 2012

Viikonlopun touhut

Nuutin viime viikonloppuun mahtui sukulaisia, tokoilua ja agilityä. Lauantaina treffattiin Nuutin Manta-äippää, Edi-iskää ja sisaruksista Penniä, Piraa ja Riepua. Perhetreffit startattiin tokoilemalla Meirän hallissa Jonnan ohjauksella. Nuuti teki seuraamista, minkä sain kuulla olevan hyvää ja iloisen näköistä :). Tehtiin myös paikallaan käännöksiä, oikealle puolelle ok, vasemmassa puolessa vielä kovin harjoiteltavaa. Sitä ollaan treenattu pariin otteeseen nyt kotonakin ja alkaahan senkin idea jo hahmottumaan hihnan tässäkin päässä :P Liikkeestä jääviä tehtiin myös, seuraamisesta ei olla vielä tehty, vaan vasta vapaammasta kävelystä, hyvin jo sujuu, etenkin liikkestä maahanmeno, voisi alkaa ottaa seuraamisestakin. Sitten tehtiin vielä luoksetulo, mikä muuten kunnossa mutta vauhtia vaan lisää. Perusasennosta maahanmeno sujui myös hyvin. Lopuksi tehtiin paikalla istumista, sisarusten lähellä ei olisi millään malttanut, joten palkkailin usein ja enkä poistunut kauas, jotta saataisiin onnistunut suoritus. Treenien jälkeen koirat pääsivät vielä leikkimään keskenään. Kiva oli treenailla yhdessä ja nähdä taas Nuutin sukua :)
Tässä muutama Sannan ottama kuva sukulaistreffeiltäSunnuntaina treenattiin Nuutin kanssa sitten pentuagilityn merkeissä. Irtoamisharjoituksena tehtiin hyppy, putki, hyppy (ilman rimoja siis). Hyvin Nuuti irtoaa ja hakeutuu esteille (tai niiden jälkeen odottavalle palkalle ;). Uutena esteenä päästiin kokeilemaan irto-rengasta, jonka Nuuti koitti pariin kertaan kiertää, mutta hoksasi välillä mennä läpikin. Paikallaolo harjoitus esteiden takana oli Nuutille päivän haastavin osuus. Kovin kauas en poistunut, kun Nuuti näytti siltä, että olisi valmis painelemaan radalle hetkellä millä hyvänsä. Treenien päätteeksi Nuuti pääsi vielä ulkona purkamaan loputkin energiansa ja peuhaamaan ryhmämme australianpaimenkoira Mildan kanssa. Hyvin noilla leikit menivätkin yksiin! Loppu-ilta sitten menikin lepäillessä eikä sunnuntaina näkynyt vilaustakaan meillä lähiaikoina asustaneesta tuholais-bordercolliesta ;)
Viikon sisään Nuuti kun on kunnostautunut milloin minkäkin silppuamisessa. Tähän asti ollaan selvitty vähillä tuhoilla, mutta nyt töistä kotiin tullessa vastassa on ollut silputtuja kirjan sivuja, kengän nauhoja ja tänään löytyi paloiteltuja koristeoksia. Ja portin yli hypättäisiin jo heittämällä, joten enää ei onnistu rajoittamaan Nuutin oleskelutilaa senkään avulla. Jospa tämä vesseli tästä hiljalleen taas vähän tasoittuisi :P
Mä oon vaan makoillut täällä ihan kiltisti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti