tiistai 24. tammikuuta 2012

Kyllä tästä vielä agility-koira saadaan

... Ja ehkäpä vielä hyväkin sellainen :) Nimittäin sunnuntain agilitytreenit menivät jo paljon paremmin kuin viikko sitten.

Kertailtiin samoja asioita kuin viimeksi, kuitenkin sillä erolla, että tekemiseen keskittyminen alkoi nyt onnistua. Tällä kerralla Nuuti pääsi radalle ainoastaan omalla vuorollaan, kun muut eivät suorita esteitä, ja odottelut käytettiin kentän ulkopuolella tokoillen sekä häkissä rauhoittuen. Tai ainakin yrittäen rauhoittua, siinä välillä aika vaihtelevasti onnistuen ;) Mutta kun Nuuti ei missään välissä päässyt näkemään radalla juoksevia koiria, niin ei kierroksetkaan menneet yliVauhdilla ja innolla kyllä painettiin, mutta nyt positiivisessa mielessä ja korvatkin pelasivat taas! Kyllä tämä tästä :) Jatketaan nyt näin ja koitetaan pitää vire tällaisena. Jossain välissä kokeillaan vähitellen lisätä häiriötä, mutta vasta kun Nuutille todella hahmottuu että agility-radallakin ollaan hommissa, eikä riekkumassa :P Malttia ja keskittymiskykyä vielä tarvitaan lisää.

Kerrattiin tosiaan treeneissä viime kerran juttuja, tosin vähän vaikeuttaen ja uutena asiana aloitettiin puomin kontaktien opettelu 2 on 2 off menetelmällä. Tämän jälkeen pingottiin ensin tutun ja turvallisen suoran putken läpi, mutta pian meni yhtä vauhdikkaasti jo mutkalla oleva putkikin, ja pussikin onnistui viimeisellä kerralla ilman että kukaan kurkki toisesta päästä. Kotiläksyksi saatiin nyt kiertämisharjoituksia, joita ollaan jo aiemminkin tehty, mutta nyt vaan lisää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti