maanantai 7. marraskuuta 2011

Nuuti treenaa ja kamera käy

Tämän iltaisista reenailuista otettiin vähän videota. Yrityksenä oli aluksi kuvata ulkona, mutta meidän kuvaaja tulee töistä vasta sen verran myöhään, että on jo aivan liian pimeää meidän kameralle. Vaikka katulamppujen alla reenattiinkin niin videosta tuskin erotti mustaa koiraa. Niimpä uusintakuvaus-yritys myöhemmin sisätiloissa ja tässä tulos.


Nyt olen saanut häivytettyä käsiapua perusasennosta, askelsiirtymistä sekä maahanmenosta, niitä myös videolla. Tosin nyt istuminen ja maahanmeno menevät helposti sekaisin kun käsivinkkiä ei enää tule. Istumiseen ja makuuseen ollaan tällä viikolla lisätty kestoa, enää Nuuti ei ponkaise aivan heti ylös vaan malttaa jo jonkun aikaa pysyäkin.
Eilen meillä kävi Nuutia ja Lukaa moikkaamassa suloinen 12-viikkoinen sheltti-pentu Laika. Pienenpienelle Laikalle Nuuti oli jo liian iso ja vauhdikas kaveri, joten Laika teki mieluummin tuttavuutta Lukan kanssa. Nuuti olisi kyllä mieluusti paininut pikkuisen kanssa, Nuuti kun tuntuu olevan aina valmis painimaan lähes kenen tahansa koiran kanssa. Kovin leikkisä tapaus. Kävelyillä on tarvinnut ottaa ohitus-harjotuksiin jo huippuhyvät namit mukaan. Ihan perusnameilla ei koirien ohi enää kauniisti mentäisikään, kun niin ihana olisi päästä kaikkiin ohi kulkeviin tutustumaan. Toisten koirien kanssa leikkiessään Nuuti onkin oikein mukava leikkikaveri, kunhan tosiaan kaveri ei ole aivan mini, jottei jää jalkoihin. Ja pari kertaa on tullut riitaa niin kovin rakkaista kepeistä. Mutta jos ei tule nappaamaan superhyvää keppiä Nuutin suusta, niin kaikki muut leikit sopii kyllä. Kivoimpia taitaa olla takaa-ajo-leikit, Nuuti mieluusti rallaa kavereiden perässä taikka niitä karkuun. Ihana kyllä katsella tuon riekkumisia koirakavereiden kanssa. Toiveissa olisi että Nuuti pysyisi näin leikkisänä sitten aikuisenakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti