torstai 6. syyskuuta 2012

Leiri-elämää Nuutin kanssa

Viime viikonloppu vietettiin mukavissa merkeissä leireilemällä Secretmoor's porukan kanssa Yläneellä Kuralan Kartanossa. Mukana menossa olivat Nuutin sisaruksista Nova, Riepu, Penni ja Pira, Manta-äiti ja Edi-iskä sekä myös Primo ja Nala bortsut ja Nemo sheltti. Leiripaikka treenimahdollisuuksineen oli loistava, ainoastaan mökki, jossa majoituttiin olisi voinut olla isompikin. 10 koiraa ja 7 ihmistä pienessä mökissä ei taannut kovin hyviä yöunia, mutta mitäs pienistä, hauskaa kuitenkin oli ja tulipahan todettua että ihan mukavasti ne treenit sujuvat vähän vähemmilläkin yöunilla :)

Leirillä tosiaan treenattiinkin, ja itse ainakin sain hyviä vinkkejä ja uuttakin Nuutin kanssa opittiin. Perjantaina vähän aksailtiin, lauantain ohjelmassa oli esineruutua, agilityä sekä tokoa Kärnän Sarin ohjauksessa ja sunnuntaina jatkettiin Sarin kanssa tokon parissa sekä vielä vähän agiliideltiinkin ennen kotiin lähtöä.

Oli oikein onnistunut leiri, suuret kiitokset Heidille leirin järjestämisestä ja kaikille mukanaolleille kiitokset mukavasta seurasta :)

Pira, Penni ja Nuuti
Pira ja Primo
Loppun vielä Sannan ottamia agility-kuvia:

Nuuti
Nuuti
Edi
Manta
Nova
Riepu
PenniEi kommentteja:

Lähetä kommentti