sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Synttäribileet vol. 2

Eilen ajeltiin Poriin juhlistamaan Nuutin sisarusporukan 1-vuotissynttäreitä treenien ja rannalla peuhaamisen merkeissä. Paikalla olivat Nuutin Manta-äidin ja Edi-iskän lisäksi Nuutin sisaruksista Nova, Riepu, Pira ja Penni. Vielä kerran isot kiitokset kivan päivän järjestämisestä! Ja Sannalle suurkiitos kyydityksistä :)

Päivä aloitettiin tokotreeneillä Jonnan koutsaamana; ensiksi ohjelmassa ruutu, nouto, luoksetulo. Seuraavassa setissä liikkeestä maahanmeno ja hyppy käskytettyinä ja lopuksi vielä luoksepäästävyys ja paikallamakuu. Ruutua tehtiin ruudussa odottavalla lelupalkalla, tämä Nuutista kyllä kivaa. Nouto myös jees, vahvistettiin tarttumista palkkaamalla heti kapulaan tarttumisen jälkeen. Luoksetuloa taisi nyt hankaloittaa lähiaikoina tehdyt edestä perusasentoon siirtymistreenit. Nuuti ei oikein näyttänyt tajuavan mihin pitäisi tulla, eteen vai sivulle vai jonnekin siltä väliltä. Paljon taas lisää eteentulotreeniä, ja lähempää, ja jätetään nyt perusasentoon siirtymisharjoittelut vähemmäksi, se kun jo kuitenkin sujuu :)

Seuraavassa setissä Nuu vähän ihmetteli liikkuria, joten tehtiin vielä seuraamista liikkurin käskyttäessä ihan vierestä hämykäskyjä. Nyt hyvin mukana, näitä treenejä tarvitsisi vaan tehdä lisää. Hyppy sujui hyvin. Paikallamakuussa palkkailin usein, Nuuti olikin mukavan rauhassa ja hyvin pysyi :)

Treenien jälkeen jatkettiin matkaa kohti Yyterin koirarantaa. Sää suosi ja ranta oli aivan ihana, siellä oli tilaa peuhata ja riekkua kunnolla. Iltapäivä sujuikin tällaisissa merkeissä:

Nuuti, Manta, Riepu ja Penni
Komeassa Edi-iskässä on kovin Nuutin näköä...
...Eikös vain? ;)

"Mikä tää on?"
"Hei tiiätsä mikä tää on?"
"Ihanku se ois liikahtanut..."
"Ei mutta Pennihän se vaan olikin ;)"
Riepu
Nova ja taustalla Riepu
Penni, Pira ja Manta
Väsynyt mutta onnellinen 1-vee nuori mies :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti